Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод 14 септември - Кръстовден и Професионален празник на пожарникарите

Уважаеми съграждани,
Днес, 14 септември, Православната църква отбелязва Въздвижение на Светия кръст Господен – Кръстовден, а българските огнеборци отбелязват Професионалния си празник. С настъпването на Кръстовден, наричан още Гроздоберник, започва и есента. 
Скъпи именици,
Нека вярата и надеждата в доброто да Ви бъдат опора в живота, бъдете дарени със здраве и благоденствие. Името на Светия кръст, което носите е олицетворение на любовта, победата над злото и принадлежността към християнството, нека то Ви закриля и пази!
Уважаеми служители РС "ПБЗН" - Нова Загора,
Благодаря Ви за активната работа в името на сигурността и спокойствието на гражданите на община Нова Загора. Бъдете все така всеотдайни в изпълнението на служебния си дълг и нека  усилията, които полагате за опазването на живота и здравето на новозагорци, Ви дават основание за самочувствие и заслужена гордост. Пожелавам Ви здраве, вяра в доброто, смелост и сила да се справяте с предизвикателствата на живота. Бъдете благословени и нека Бог да закриля Вас и Вашите семейства !
Честит празник!

Кмет на община Нова Загора: Николай Грозев