Поздрав на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев по повод 21 ноември - Ден на християнското семейство

Уважаеми съграждани,
На 21 ноември отбелязваме един от най-светлите православни празници - Деня на християнското семейство.
Днес неминуемо си припомняме с обич в сърцата за всички скъпи за нас хора, които са неотлъчно до нас в радост и тъга. Получаваме безрезервната им подкрепа и любов, утеха и съпричастност. Именно те съставляват тази малка свещена общност, наречена семейство!
За мен е огромно удоволствие и чест да поднеса своите сърдечни благопожелания по случай този свят празник! Нека бъде повод да отдадем признателността и любовта си към всички наши близки – най-голямата ни опора и пристан на сигурността в тези трудни и несигурни времена. Семейството е нашият постоянен учител, който ни възпитава и изгражда моралните ни духовни ценности и светоглед. Учи ни на уважение към рода и обич към родината. От целостта и устоите му зависи какви личности ще се създадат и какво място ще заемат в обществото.
Нека в семействата Ви цари мир, хармония и разбирателство! Бъдете сплотени и всеотдайни един към друг, искрени и чисти в чувствата и действията си! Оценявайте всеки миг, прекаран със семейството и поддържайте уюта и топлината на домашното огнище!
Желая здраве, благоденствие и нестихваща вяра във всеки дом и семейство!
Честит празник!