Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по случай Архангеловден

Уважаеми жители на община Нова Загора,
На 8 ноември отбелязваме християнския празник Събор на Свети Архангел Михаил, наричан от народа Рангеловден или Хрангеловден. Според канона, Свети Архангел Михаил е борец със злото, символ на тържеството на доброто и справедливостта. Неслучайно именно денят за почит на светеца е патронен празник на българската полиция, която в днешно време е призвана да отстоява реда и законността в държавата, да противодейства на престъпността и да гарантира сигурността на гражданите.
Уважаеми служители на Районно управление на МВР – Нова Загора,
В този празничен ден приемете моята дълбока признателност за Вашата всеотдайност, сила и решителност, които в последната година са още по-значими за новозагорци. Вие бяхте на поста си в сложната епидемична обстановка и дадохте своя значим принос за ограничаване разпространението на COVID-19 в нашата община. Благодаря Ви за безупречната работа и отговорното поведение, за енергията и всеотдайността в името на спокойствието на гражданите.
Желая здраве, щастие и благополучие на Вас и Вашите семейства. Нека непоклатимата вяра в каузата на трудната и отговорна полицейска професия Ви дава сили да преодолявате ежедневните препятствия с лекота.
Честит празник и на всички празнуващи имения си ден днес!