Кметът Николай Грозев бе посрещнат тържествено за третия си мандат

Ръководството и служителите на Община Нова Загора приветстваха кмета Николай Грозев по случай встъпването му в длъжност за трети мандат. По стар български обичай, той бе посрещнат с цветя и питка от Общинска администрация. Малките таланти от ОШИ „Илия Аврамов” поздравиха градоначалника с песента за Нова Загора, a танцов състав “All Steps” изпълни специален танц.
Тържественото посрещане продължи с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Иван и отец Роман от църквата "Света Петка". Г-н Грозев символично остави отпечатък от дланта си, който през следващите четири години ще му напомня за поетите ангажименти.
Кметът увери, че ще продължава да работи в изпълнение на основната цел, а именно – жителите на Нова Загора и 32-те села от общината да живеят по-добре. Г-н Грозев използва и възможността да благодари на екипа си за усърдната работа през годините.
На тържественото посрещане присъстваха Галя Захариева – народен представител в 43-то Народно събрание; Георги Николов - председател на Общински съвет - Нова Загора; Светла Стоянова, Ивайло Енев и Маргарит Тодоров – заместник–кметове на общината; Веселина Трънова – секретар на Общината; общински съветници и служители на Общинска администрация. Всички заедно пожелаха успешен трети мандат на градоначалника.