Община Нова Загора проведе фотоизложба под надслов „Нова Загора – винаги нова и все по-красива“

На 8 октомври за втора поредна година се проведе фотоизложба под надслов „Нова Загора – винаги нова и все по-красива“. В рамките на програмата, по повод празника на града, Община Нова Загора отправи вниманието на любителите на фотографското изкуство към красиви кътчета, с които може да се похвали китният ни град и околните местности и села.
Интересът към конкурса отново бе голям и бяха получени 58 фотографии, които представиха родното ни място по един неповторим и красив начин. Чрез фотосите си участниците са уловили уникалността на новозагорска община с един интересен, нетрадиционен и предизвикателен поглед към заобикалящата ни среда.
Заместник–кметът Светла Стоянова поздрави всички участници и апелира да продължават да заснемат красивите кътчета в нашата община. Тя връчи на всеки участник грамота, рамка с най-красивата снимка на фотографа и символичен подарък, осигурен от Община Нова Загора.

Всеки, който желае да разгледа фотоизложбата „Нова Загора – винаги нова и все по-красива”  може да види презентацията, с всички снимки на фотографите.