Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец отбеляза 10-годишен юбилей

На 6-ти октомври в Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец се събраха деца, родители, служители и приятели, за да отбележат неговия десети рожден ден.
Директорът Цонка Милева приветства всички гости с „Добре дошли“ и изказа огромната си благодарност към кмета Николай Грозев и цялото Общинско ръководство за безрезервната подкрепа и ежедневната помощ, която оказват на Дневния център. Тя поздрави и целия си екип, обръщайки се към него с думите: „Вие сте хора, които работите с ум, сърце и душа.“
Заместник-кметът Светла Стоянова честити празника на всички и поднесе поздравителен адрес от името на Общинското ръководство, в който се пожелава на целия екип на ДДЦ, с. Асеновец много здраве, сили и енергия, за да следват пътя на своето достойно призвание.
В празника, по повод юбилея на социалното заведение, със свои изпълнения се включиха ДЮФА „Загорчета“ и талантливите деца на ОШИ „Илия Аврамов". Малкият Преслав Денкин - възпитаник на ЦДГ, с. Асеновец отправи своя поздрав с красиво стихотворение.
И, както подобава на рожден ден, всички заедно духнаха свещите на огромната торта, а пъстри фойерверки украсиха цялата зала.