ОШИ „Илия Аврамов“ откри новата 2015/2016 учебна година

В един от най-светлите християнски празници – деня на Вяра, Надежда и Любов, Общинска школа по изкуствата „Илия Аврамов“ отвори врати за своите възпитаници. Директорът на школата Андония Спасова приветства всички присъстващи с „Добре дошли!“ и пожела на малките таланти много дръзновение и ентусиазъм. За да уважат празника, бяха дошли: заместник – кметът на община Нова Загора - Светла Стоянова, председателят на НЧ „Д. П. Сивков - 1870“ и общински съветник в ОбС Нова Загора – Георги Николов, представители на културни институции в града ни, родители.
Г-жа Стоянова поздрави директора Андония Спасова, преподавателите и възпитаниците на Школата по изкуства и поднесе поздравителен адрес от кмета на община Нова Загора – Николай Грозев, като пожела на всички ученици на ОШИ „Илия Аврамов” много постижения и високи резултати, а на учителите и родителите да е ползотворна новата 2015/2016 учебна година.
Тържеството продължи с изпълнения на възпитаниците от различните класове, които изпълниха залата с много усмивки и добро настроение.