Кметът Николай Грозев благодари на общинските съветници

В късния следобед на 11 септември се проведе 59-то последно, преди старта на кампанията за местния вот,  заседание на Общински съвет Нова Загора. На него кметът Николай Грозев използва възможността да изкаже задоволството си от разумния тон, добрата комуникация и конструктивния диалог, в този местен парламент.
По-късно пред местните медии, градоначалникът благодари на всички партии участвали с представителство в настоящия Общински съвет – ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, ЗНС, Лидер и РЗС. Изключения направи само за представителя на НФСБ, който за разлика от останалите, през тези 4 години винаги се е опитвал да скандализира целия Общински съвет и си е служил с лъжи и популизъм. Както заяви кметът Николай Грозев, това по никакъв начин не съответства с посланията излъчвани от патриотичната партия.
В изказването си кметът изрази надежда, че и за в бъдеще новозагорци ще изберат най-добрите кандидати за Общинския парламент и ще има същото съвместно сътрудничество, както и до сега, между всички партии, за да може Нова Загора и малките населени места да продължат да се благоустрояват и развиват.