РУ на МВР – Нова Загора отбеляза с тържествено събрание предстоящия празник

На 5 юли служителите на Районно управление на МВР – Нова Загора се събраха, за да отбележат 137-мата-годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи. Празникът на работещите в тази сфера се състоя на 1 юли и бе уважен от: зам.-кмета на Община Нова Загора Маргарит Тодоров; председателя на ОбС – Нова Загора Георги Николов; председателя на Районен съд – Нова Загора Георги Йорданов; административния ръководител на Районна прокуратура Драгомир Драганов; директора на Държавно горско стопанство Ганчо Петров; д-р Стефан Стефанов от Агенцията по безопасност на храните; директора на Исторически музей Пейчо Пейчев; началника на ВиК – Нова Загора Иван Енев; директора на Регистрационно-приемателен център, с. Баня Димитър Захариев; управителя на МБАЛ „Света Петка“ Динко Иванов; управители на частни охранителни фирми; директори на учебни заведения в града; служители на Районното управление и Пожарна безопасност и жители на града.  
Началникът на РУ на МВР – Нова Загора главен инспектор Стефан Борисов поздрави своите колеги, като им пожела здраве и сили, за да продължават да изпълняват професионалния си дълг. Той изказа и благодарност към семействата на всички полицейски служители за оказваната подкрепа и разбирането. Г-н Борисов прие поздравителен адрес от кмета на община Нова Загора Николай Грозев, в който се обръща към всички служители на РУ на МВР – Нова Загора с думите: „Благодаря Ви за непоколебимата решителност за противодействие на престъпността в защита на държавността и законността. Вашите успехи и резултати са основание за заслужена гордост и самочувствие!“
Тържественото събрание продължи с обявяване на отличени служители за проявен професионализъм и музикален поздрав към присъстващите от възпитаниците на ОШИ „Илия Аврамов“.