Школа по изкуствата „Илия Аврамов“ отбеляза края на учебната година

На 16 юни детският талант, жизнерадостта и красотата превзеха лятната сцена в Градската градина. В горещата юнска вечер талантливите възпитаници на Школа по изкуствата „Илия Аврамов“ посрещнаха родители, приятели и почитатели на музиката,  за да отбележат края на учебната 2015/2016 година. Директорът на школата – Андония Спасова приветства всички гости и изрази своята признателност и огромна благодарност към ръководството на Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ затова, че дават възможност на възпитаниците на школата да се чувстват значими, подкрепяни и обгрижвани. Благодарност отправи и към своите колеги  за търпението, себеотдаването и ентусиазма, които полагат през цялата година и доверието, което изграждат  в своите ученици.
В празничния концерт талантите от класовете: „Народно пеене“, „Поп пеене“, „Китара“, „Цигулка“, „Пиано“, „Ударни инструменти“ и „Балет“ демонстрираха напредъка в своето развитие. Със своите изпълнения даровитите новозагорчета развълнуваха всички присъстващи, докоснаха сърцата и предизвикаха блясък в очите и усмивки по лицата им.
В края на вечерта възпитаниците на ШИ „Илия Аврамов” получиха свидетелствата и бележниците си от своите преподаватели, след което с нетърпение се отправиха към дългоочаквана лятна ваканция в търсене на приключения и нови приятелства.