Скъпи доброволци, приятели, съмишленици!

За поредна година проведохме заедно благотворителната кампания за подпомагане на абитуриентите сираци в област Сливен. Не жалихме сили и енергия за тази благородна кауза, с една единствена мисъл - да видим усмивки на лицата на тези преждевременно пораснали деца. Всеки от Вас се включи в кампанията според възможностите си, като специални благодарности заслужават актьорите от НЧ „Диньо П. Сивков – 1870”, които на 10 май представиха постановката „Свекърва” по Антон Страшимиров, финансовите средства, от която те дариха за благородна кауза на Общински съвет на БЧК.
Доброволците от Български младежки Червен кръст Нова Загора, както винаги, със своя заразителен ентусиазъм, успяха да привлекат съучениците си и да съберат немалко средства в помощ на младежите, завършващи училище.
Благодарност заслужават и момичетата, които безвъзмездно дариха своите бални тоалети, като с този жест на човещина и благородство, те ще зарадват своите връстници в затруднено положение.
Благодарим Ви мили хора, които въпреки забързаното и трудно ежедневие, отново проявихте съпричастност и за пореден път отворихте сърцата си, за да окажете помощ на младежите в нужда.
В резултат на проведената благотворителна кампания, в която се включихте всички Вие, добротворците, бяха събрани 1678 лева и 25 стотинки, които ще бъдат дарени на абитуриентите сираци в област Сливен.
Благодарим Ви още веднъж, че Ви има, че винаги можем да разчитаме на Вас, че със своя пример показвате, че доброто винаги надделява!

Общински съвет на БЧК Нова Загора