Посрещнаха първа пролет в Комплекс за социални услуги за деца с.Асеновец

Празничните прояви по случай идващата пролет продължиха и през втория ден на месец март. Заместник-кметът на Община Нова Загора Светла Стоянова и началникът на отдел „Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика” Соня Петрова гостуваха в Комплекса за социални услуги за деца в с. Асеновец. Те бяха сърдечно посрещнати от децата и директорът Георги Мангъров. Гост на празничното тържество беше и кметът на селото Димитрина Стефанова.
Децата бяха подготвили кратка програма за пролетта, наситена със стихове песни и танци. Г-жа Стоянова поздрави възпитаниците на комплекса с хубавия пролетен празник, като им пожела да бъдат преди всичко здрави, весели и щастливи, да изживеят емоционални и незабравими дни и да бъдат заредени с пролетно настроение през този пъстър месец. Тя получи пролетен букет и мартеница от Г-н Мангъров с пожелания за много успехи и благополучие.
Възпитаниците на Комплекса за социални услуги опитаха от вкусната торта, осигурена от Община Нова Загора, а заместник-кмета Светла Стоянова и началника на отдел „Образование” Соня Петрова завързаха на ръцете им по една мартеничка, за да бъдат здрави и заредени с много положителни емоции през идващите месеци.