Официално бе открита интерактивна площадка по безопасност на движението в ДГ "Слънчице"

С много настроение, песни, танци и игри, на 30 май от 17.30 ч. в ДГ „Слънчице“, се състоя официалното откриване на интерактивна площадка по безопасност на движението, намираща се в двора на детското заведение.
Сред гостите, дошли да уважат празничното събитие, бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, заместник-кметът Нина Генчева, служители на Пътна безопасност към РПУ Нова Загора – Иво Христов и Милен Дерелиев, както и много родители.
Водещите – г-жа Радостина Василева и г-жа Дамяна Танева - в ролята на Пипи Дългото чорапче, чрез увлекателни игрово-познавателни ситуации, затвърдиха знанията на децата за основните правила за безопасно движение, светлините на светофара и съдържанието на основните пътни знаци.
В края на тържеството директорът на ДГ „Слънчице“ Цвета Станева изказа своята благодарност към родителската общност; персонала на образователната институция; Пътна безопасност към РПУ Нова Загора и ръководството на Община Нова Загора за оказаната помощ и подкрепа при реализирането на проекта.