Момичетата от ВК "Загорец", гр. Нова Загора – победителки в Шести волейболен турнир

На 28.05.2023 г., неделя, в Спортна зала „Младост“, се проведе Шести турнир по волейбол за момичета. В него взеха участие отборите на „Сливен волей“, ВК „Пан волей - Панагюрище“ и ВК „Загорец“, гр. Нова Загора. Гост беше кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, която откри събитието и приветства участниците, като им пожела успех в надпреварата.  Нашите момичета показаха изключителна игра и победиха категорично с резултат 3:0 и в двете срещи срещу „Сливен волей“ и „Пан волей – Панагюрище“. В спора за второто място отборът на Панагюрище се наложи над отбора на „Сливен волей “с 3:0 гейма.
И трите отбора бяха наградени с купа и  медали. Раздадени бяха и индивидуални награди, като за най-добър разпределител отличието получи Ивона Ивова от Нова Загора; най-добър нападател стана Цветелина Динкова от отбора на Панагюрище; най-добър изпълнител на начален удар - Стеляна Пеева от Нова Загора и най-полезен играч - Цветелина Турманова  от „Сливен волей“. Наградите бяха осигурени от Община Нова Загора.
Със завоюване на първото място в Шестия турнир по волейбол за момичета отборът на „Загорец“ се раздели с абитуриентките и изпрати с много емоции и подаръци своите състезателки Габриела Русева, Стеляна Пеева, Деница Славова и Ивелина Караджова.
„На добър час, момичета и не ни забравяйте! Вие оставате завинаги в сърцата ни! Обичаме ви!“, пожелаха им съотборничките и треньорският екип.