Кметът Николай Грозев с приз "Будител на 2015 година"

По повод  Първи ноември - Ден на народните будители и Ден на българската журналистика, Дружество Нова Загора към Съюза на българските журналисти за поредна година връчи приза „Будител на 2015 година”. Събитието се проведе на 3 ноември и негови официални гости бяха: кметът на Община Нова Загора Николай Грозев; заместник-кметовете Ивайло Енев, Светла Стоянова и Маргарит Тодоров.
Председателя на Дружество Нова Загора при СБЖ Цанко Цанев приветства с „Добре дошли“ гостите и изказа благодарността си към всички, които са се отзовали на поканата му. Той огласи Решението на членовете на Дружество Нова Загора при СБЖ, по повод Деня на народните будители, да се връчва ежегодна награда на изявени дейци на културата, образованието и духовността в община Нова Загора. За 2015 година Почетен плакет „Будител 2015 година” бе присъден на кмета на община Нова Загора Николай Грозев. Г-н Николай Грозев благодари за получения приз  на членовете на Дружеството и пожела на всички ползотворна съвместна работа и много успехи по пътя на благоденствието на община Нова Загора.
Вечерта премина в приятна атмосфера и приятелски разговори за журналистиката и нейното развитие през годините, съвременните проблеми пред община Нова Загора и начините за тяхното успешно преодоляване.