Заповядайте на Шестото издание на Ученическия театрален фестивал "Арлекин 2017"

Мили деца,
“В далечно царство, през девет земи в десета, имало…”. На тази, а и още много други чудни приказки, фантастични и реални истории ще се насладите през трите дни на Шестото издание на Ученическия театрален фестивал „Арлекин 2017”. Театралното вълшебство, организирано за поредна година от Община Нова Загора и СУ „Христо Ботев”, ще се проведе от 29 до 31 март в театър „Минко Балкански”. На сцената с много любов, за Вас ще играят Ваши връстници от близо и далеч: Правец, Карнобат, Харманли, Пловдив, Кърджали, Несебър, София, Нова Загора и др.
Ще бъдат представени емблематични произведения като: „Принцесата и граховото зърно” от Мария Донева, „Малкият принц” от Антоан дьо Сент-Екзюпери, „Момчето–звезда” по Оскар Уайлд, „Пинокио” по Карло Колоди, „Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников, „Женско царство” от Ст. Л. Костов, „Михал” по Сава Доброплодни и много други.
Уважаеми родители,
Подарете на децата си едно чудно пътуване през света на измислиците и реалността. Събудете детското в себе си и се забавлявайте заедно с малките палавници. Учете се от тях на искреност и фантазия. Отворете душата си и потънете в нашата красива, цветна, забавна, смешна, романтична, понякога тъжна, но винаги с щастлив край приказка.
Очакваме Ви!